Hier vindt u de bezetting van de Spectacles Jazzband 'unplugged' en in podiumformatie.Theo Sterk Theo Sterk - trompet, zang

Begonnen op 6 jarige leeftijd op trompet bij een harmonie, waar ook meerdere familieleden actief bij betrokken waren. Heeft het musiceren van huis uit meegekregen. Is klassiek opgeleid bij de muziekschool en later bij een docent aan het muzieklyceum te Hilversum. Muzikaal breed georiƫnteerd en al op zeer jonge leeftijd actief op de diverse muziekpodia.
Naast de Spectacles Jazzband actief bij Hofkapel Nooit Gedagt (muzikaal leider), Sophia's muziekvereeniging te Loon op Zand (symfonisch blaasorkest). Ook is Theo dirigent bij een koor in Loon op Zand. Treedt ook regelmatig op als gastsolist op trompet en als zanger.
Ed Sterk Ed Sterk - klarinet

Kreeg op 8 jarige leeftijd een klarinet in handen gedrukt bij de plaatselijke harmonie. Heeft een klassieke opleiding gehad bij de muziekschool. Kreeg op dertig jarige leeftijd belangstelling voor de oude stijl jazz en is dat ook meer gaan waarderen door de grote vrijheden die het biedt. Heeft ervaring opgedaan bij diverse formaties en is betrokken geweest bij de formatie van de huidige Spectacles Jazzband.
Naast de Spectacles Jazzband actief bij Hofkapel Nooit Gedagt (tenor sax) en als klarinettist bij Sophia's muziekvereeniging te Loon op Zand (symfonisch blaasorkest).
logo spectacles jazzband Natuurlijk verzorgen wij graag een optreden voor u. Neem daarvoor contact op met onze zakelijk leider, Theo Sterk. Onze gegevens kunt u vinden door op de link contact te klikken. logo spectacles jazzband